Mi is ez az egész??

Üdvözlet Mindenkinek!! :)

Én Rája vagyok, egy leszbikus csajszi Budapestről (és közeléből). Évek óta járom a különféle meleg bulikat, és internetes böngészésem során feltűnt, hogy sehol sem találni megbízható, friss, bővebb információkat tartalmazó, LMBTQ bulikkal, helyekkel kapcsolatos oldalakat. Ezért úgy gondoltam, hogy a sok bulizásnak legyen már valami haszna (remélhetőleg) másoknak is: bemutatom nektek az összes általam ismert és megjárt meleg partyt Budapesten, minden fontos, meg kevésbé fontos információval együtt.

A blog teljesen független mindentől és mindenkitől, saját ötletem volt, 90%-ban saját véleményekkel (a maradék 10% csak a visszajelzésekből adódik egy-egy buli után). Úgy vettem észre, hogy igény lenne egy ilyen témájú oldalra a világhálón, remélem, hogy többeknek fog hasznos információkat nyújtani.

Minden héten szerdán várhatóak a frissítések. Általánosságban véve bemutatom nektek a bulikat, később pedig a héten aktuális partyról közvetítek Nektek. Természetesen nem csak a bulikról lesz szó, lesznek zenei listák és személyesebb dolgok is, amikről úgy gondolom, hogy érdemes megosztani Veletek :)

Remélem hasznosnak találjátok majd Ti is az itt fellelhető bejegyzéseket, és várom a Ti véleményeteket is!!

Puszi,

Rája

Ajánló
Kommentek
  1. Én